foto

Albert Dinan

  • nar. 27.3.1902
    Paříž, Francie
  • zem. 3.7.1976 (74 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Muž v buicku
1967 Deux romains en Gaule (TV film)
1965 Misère et la gloire, La (TV film)
1964 Coplan prend des risques
Francoise aneb Život v manželství
Requiem pour un caïd
1963 Bluffeur, Le
Des frissons partout
Femmes d'abord, Les
Karamboly
Porteuse de pain, La
Voyage à Biarritz, Le
1962 Chien, Le (TV film)
Dossier 1413
Douce violence
Gentleman z Epsomu
Gigot
1961 De quoi tu te mêles Daniela!
Imprevisto, L'
Král padělatelů
Les godelureaux
1960 Hezké holky
Le Passage du Rhin
1959 Anděl na zemi
La Bête à l'affût
Luční ulice
Pêcheur d'Islande
Ramuntcho
Soupe au lait
Tulák Archimedes
1958 Fille de feu, La
La moucharde
Rafles sur la ville
Výtah na popraviště
Zákon je zákon
1957 Deuxième bureau contre inconnu
Inspecteur aime la bagarre, L'
Le Rouge est mis
Muž v nepromokavém plášti
Reproduction interdite
Sénéchal le magnifique
Vacances explosives!
1956 Alerte au deuxième bureau
Mémoires d'un flic
Secret de soeur Angèle, Le
Zaza
1955 Benzin a olej
Je suis un sentimental
Nuits de Montmartre, Les
Syn sladké Caroline
Série noire
Villa sans souci, La
1954 Crime au concert Mayol
J'y suis... j'y reste
1953 Alerte au sud
Innocents in Paris
Je suis un mouchard
Ma femme, ma vache et moi
Vierge du Rhin, La
1952 Domenica
Procès au Vatican
Rayés des vivants
Sergil chez les filles
1951 Die Vier im Jeep
1950 Envoi de fleurs
Gunman in the Streets
L'inconnue de Montréal
La rue sans loi
Pigalle-Saint-Germain-des-Prés
Traqué, Le
1949 Ange rouge, L'
Dernière heure, édition spéciale
Drame au Vel'd'Hiv'
Homme aux mains d'argile, L'
Voyageuse inattendue, La
1948 Armoire volante, L'
Cité de l'espérance
Colonel Durand, Le
Diamant de cent sous, Le
Mannequin assassiné, Le
Scandale
1947 Aventures de Casanova, Les
Un flic
1946 120, rue de la Gare
Fugitif, Le
1931 Bric à Brac et compagnie

TV seriály

1970 Maurin des maures (TV seriál)
1967 Deslouettes père et fils (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
1965 Frédéric le gardian (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky