foto

Renato Terra

  • nar. 1.4.1928
    Řím, Itálie
  • zem. 28.10.2010 (82 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
1974 Paolo il freddo
1972 Bratr Slunce, sestra Luna
1970 Ma chi t'ha dato la patente?
1969 Le lys de mer
Satyricon
1968 Vymahač
1967 Delitto a Posillipo
Gente d'onore
Quattro tassisti, I
1966 Ballata da un miliardo
Coltelli del vendicatore, I
Eroe vagabondo
Grande colpo dei sette uomini d'oro, Il
Il ladro della Gioconda
Já, já, já ... a ti druzí
Ombrellone, L'
Probuď se a zabíjej
Ringo del Nebraska
Se tutte le donne del mondo
Sette dollari sul rosso
Uccidi o muori
Vita agra, La
1965 Agente S 03: Operazione Atlantide
Dirty Game, The
I complessi
La Rivincita di Ivanhoe
Letti sbagliati
Made in Italy
Měkkota
Scippo, Lo
Sette uomini d'oro
Thrilling
Tres dólares de plomo
Uomo che viene da Canyon City, L'
Znal jsem ji dobře
1964 Due evasi di Sing Sing, I
Evangelium sv. Matouše
FBI chiama Istanbul
Il castello dei morti vivi
Intrigo a Los Angeles
Konec Čingischána
Massacro al Grande Canyon
Mostro e mezzo, Un
Sette contro la morte
Sinbad contro i sette saraceni
Storia di notte, Una
Ultima carica, L'
Vendicatore mascherato, Il
1963 Amore in quattro dimensioni
Carmen di Trastevere
Il fornaretto di Venezia
Liola
Maciste contro i Mongoli
Mito, Il
Ruce nad městem
Uno strano tipo
1962 Agostino
Briganti italiani, I
Crollo di Roma, Il
Il disordine
Konstantin Veliký
Sodoma a Gomora
Solo contro Roma
Totò a Peppino rozdělují Berlín
Zločinec
1961 Accattone
Accroche-toi, y'a du vent
Dva strážmistři
Gioventù di notte
Il Re di Poggioreale
Il gigante di Metropolis
Le sette sfide
Maciste contro Ercole nella valle dei guai
Maciste contro il vampiro
Madame Sans-Gene
Tartari, I
Zbojník
1960 Anděl chodil v červeném
Cartagine in fiamme
David e Golia
La vendetta di Ercole
Maska démona
Robin Hood e i pirati
Rocco a jeho bratři
Ti aspetterò all'inferno
1959 Destinazione Sanremo
Le cameriere
Zatracený malér
1958 Carmela è una bambola
Ettaro di cielo, Un
Giovane canaglia
Italiani sono matti, Gli
La sfida
Pia de' Tolomei
Zmýlená neplatí
Zákon je zákon
1957 Angelo è sceso a Brooklyn, Un
Natálie
Peppino, le modelle e chella là
Ragazzi della marina
1956 Les Week-ends de Néron
1955 Lo scapolo
1954 Proibito
Vášeň
1953 Ženich pro Annu Zaccheovou
1952 Il brigante di Tacca del Lupo
1950 Cesta naděje
Cuori sul mare
Falsari, I
1949 Torna a Napoli
1938 Černý korzár

TV seriály

1974 Sotto il placido Don (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace