foto

Lucie Haladová

  • nar. 21.9.1971 (46 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Vánoční svatba sněhuláka Karla
2016 Pat a Mat ve filmu
Rudý kapitán
Čtyřlístek - Ďáblův palec
2014 Pat a Mat na venkově: Pomerančová šťáva
2010 Kandidáti
2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
2006 Fimfárum 2
2005 Hlinený holub (studentský film)
1998 Rychlé pohyby očí
1995 Klekání zvoníme (TV film)
Ve svém bytě bydlím sám (studentský film)

TV seriály

2017 Anča a Pepík (TV seriál)
Strýc René (E07)
Čertovský hrádek (E06)
Anča obrem (E05)
další epizody (7)
2011 Tarbíci (TV seriál)
2007 Inspektor Fousek na stopě (TV seriál)
2006 Chaloupka na vršku (TV seriál)

Dokumentární

2016 Filantrop (TV seriál)
2013 Děti flamenka
2012 04826 Jirous (TV film)
Rok konopí
2011 Kronika Oldřicha S.
Love Story
2010 Děti 50. let (TV seriál)
2009 Útěk na Mauricius
2008 Domov
Sešívaný (TV film)
2007 Berkat a Maršo - štěstí a svoboda
Neznámí hrdinové (TV seriál)
2006 Houslový rytíř (TV film)
2005 13. komnata (TV seriál)
Nová cestománie (TV seriál)
2004 Bezesné noci
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
Svěcení jara
2001 Starověrci
1999 Cestománie (TV seriál)
Vokolek (studentský film)

TV pořady

2015 Tajemství rodu II. (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Kandidáti

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Film o filmu Strom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace