foto

Josef Víšek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Dvojrole
1993 Půlnoční večeře (TV film)
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)
1987 O písaři Tomáškovi (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Pojistka (S03E10)
Skokan (S03E09)
další epizody (9)
2002 Na moll (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (11)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Hluboká propast (E04)
Záhadné zmizení Lily Košvancové (E03)
Pekelný stroj (E02)
další epizody (4)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bratři (E17)
Osamělá (E15)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tónina smrti (E13)
Kdo unesl Martu M? (E12)
Krutá daň omylu (E11)
další epizody (5)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tabatěrka (E08)
Lambada (E05)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Vůně peněz (E03)
Zimmer frei (E01)

Dokumentární

2015 Back Beat (TV seriál)
Slade (E11)

TV pořady

2006 Ta naša kapela (TV pořad)
2004 Padesátiletý Ondráš (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace