foto

Rudolf Večeřa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1991 O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
O písaři Tomáškovi (TV film)
1986 Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
1984 Skřivánek a sova (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
Ztracené hodinky (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
Lenka (TV film)
Neviditelné nebezpečí (TV film)
1981 Noc na zámku (TV film)
Zelené červené jablko (TV film)
1980 Rváč (divadelní záznam)
1979 Požehnaný věk (TV film)
1977 Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
Případ hodného vedoucího (TV film)
1976 Karate (TV film)
Klec (TV film)
Záměna (TV film)
1975 Tango (TV film)
1973 Klec (TV film)
1972 Chvíle (TV film)
Tím hůř, když padnou (TV film)
Uprostřed babího léta ve stepi zahoukal vlak (TV film)
Venca (TV film)
1971 Dokud jsou ryby němé (TV film)
Strýčkův sen (TV film)
1970 Očitý svědek (TV film)
Paradajs (TV film)
Růženko, spíte sama? (TV film)
1969 Já, truchlivý Bůh
Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
Čepice pro kašpárka (TV film)
Šťastný Jim (TV film)
1968 Josefina (TV film)
Moudrý Engelbert (TV film)
Pozvání spravedlivých (TV film)
1967 Osudná smyčka (TV film)
1965 Sjezd abiturientů (TV film)
1964 Akce Lucy (TV film)

TV seriály

1971 Bakaláři (TV seriál)
Legenda o živých mrtvých (TV seriál)

Dokumentární

1996 Klavírista, běžec, veselý slepec (TV film)
1995 Sochař (TV film)
1990 Hraje, tančí a zpívá Hradišťan (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace