foto

Martin Ahlgren

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The Sunlit Night
2015 Stealing Cars
2014 Pomsta zelených draků
2013 McCanick: Útěk před minulostí
Nahoře-dole (TV film)
2012 Cruel Summer
2008 Love and Roadkill
2007 Jonna's Body, Please Hold
2000 Da Hip Hop Witch
Warmth

TV seriály

2020 Spiknutí proti Americe (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Nosferatu (TV seriál)
The Graveyard of What Might Be (S01E02)
The Shorter Way (S01E01)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
Běsnění v nebi (S01E09)
Muž s mou tváří (S01E06)
další epizody (5)
2016 Daredevil (TV seriál)
Zima v Hell's Kitchen (S02E13)
Tma na konci tunelu (S02E12)
.380 (S02E11)
další epizody (13)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Bílá místa (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
39. kapitola (S03E13)
37. kapitola (S03E11)
36. kapitola (S03E10)
další epizody (11)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who Are You? (S01E04)
další epizody (4)

Dokumentární

2013 Šest písní Stephena Sondheima (TV film)
2003 Anna Netrebko: The Woman, the Voice (TV film)

TV pořady

2013 Aziz Ansari: Buried Alive (TV pořad)