foto

Vincent Paterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tanec v temnotách

TV seriály

1989 Nightingales (TV seriál)
1980 Barbara Mandrell and the Mandrell Sisters (TV seriál)

Dokumentární

2019 Mirroring Michael Jackson
2013 The Man Behind the Throne

Hudební videoklipy

1983 Michael Jackson: Beat It (hudební videoklip)
Michael Jackson: Thriller (hudební videoklip)

Video kompilace

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection (video kompilace)
1992 The 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits (video kompilace)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Threnody
1994 In Search of Dr. Seuss (TV film)

Dokumentární

2003 Anna Netrebko: The Woman, the Voice (TV film)
Michael Jackson: Number Ones (video kompilace)
2000 Choreography: Creating Vincent Paterson's Dance Sequences
1997 Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (video kompilace)

Hudební videoklipy

1993 Michael Jackson: Will You Be There (hudební videoklip)

Video kompilace

1993 Dangerous: The Short Films (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2003 Anna Netrebko: The Woman, the Voice (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky