foto

E. W. Swackhamer

  • nar. 17.1.1927
    Middletown, New Jersey, USA
  • zem. 5.12.1994 (67 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
1992 Dívka na telefon (TV film)
Perfect Family (TV film)
Secret Passion of Robert Clayton, The (TV film)
1991 Lookwell (TV film)
1989 Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night (TV film)
Desperado: Badlands Justice (TV film)
Desperado: The Outlaw Wars (TV film)
1988 Return of Desperado, The (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Hrůza na londýnském mostě (TV film)
Komando 5 (TV film)
Royal Match (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Kokain a modré oči (TV film)
Malibu (TV film)
Šerif z pouti (TV film)
1982 Tales of the Apple Dumpling Gang (TV film)
1981 Longshot
Oklahoma City Dolls, The (TV film)
Peking Encounter (TV film)
1980 Reward (TV film)
Tenspeed and Brown Shoe (TV film)
1979 Death of Ocean View Park, The (TV film)
Vampire (TV film)
1978 Křídla v Kitty Hawk (TV film)
1977 Night Terror (TV film)
The Amazing Spider-Man (TV film)
1976 Crunch (TV film)
Death at Love House (TV film)
1974 Death Sentence (TV film)
1972 Gidget Gets Married (TV film)
Man and Boy
Movin' On (TV film)
1969 In Name Only (TV film)

TV seriály

1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kéž bys tu byl (S02E01)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Neviňátko (S01E18)
Buďte na mě hodná (S01E16)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E11)
Muž, který unikal spravedlnosti (S01E04)
Laura (S01E03)
další epizody (4)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 The Dain Curse (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 Anna and the King (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 Heroic Mission (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Richest Astronaut in the World (S01E17)
Get Me to Mecca on Time (S01E16)
1965 Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Too Many Tonys (S01E15)
Russian Roulette (S01E13)
Where'd You Go-Go? (S01E12)
Bewitched (TV seriál)
Cousin Edgar (S01E36)
1961 Hazel (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1959 Okefenokee

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace