foto

Otto Chlpek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Každý milion dobrý (TV film)
2008 Kdopak by se vlka bál
2007 Na vlastní nebezpečí
2005 Doblba!
2002 Perníková věž
2001 Rebelové
2000 Princezna ze mlejna 2
1990 Mrtvý les a jiný bulšit

TV seriály

2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (8)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Smrt novináře (S01E13)
Důvod k zabití (S01E12)
další epizody (14)

Dokumentární

2013 5 pravidel
2011 Ozvěny lidické noci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace