foto

Michal Lánský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Humorista
Marie Terezie II (TV film)
2018 Bille
2017 Špína
2016 Polednice
2014 Pravomil (studentský film)
2013 Bez doteku
Přijde letos Ježíšek?
2012 Ve stínu
2010 Heart Beat 3D
2009 Holka Ferrari Dino
2008 Mr. Johnson
2006 Grandhotel
2005 Sklapni a zastřel mě
Toyen
2003 Jedna ruka netleská
My Beautiful Demon
2000 Samotáři
1993 Stalo se na podzim (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Všechny barvy léta (E11)

Dokumentární

2020 KDO JINÉMU JÁMU Rudolf Slánský (TV film)

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky