foto

Olaf Johannessen

  • nar. 8.7.1961 (58 let)
    Torshavn, Faerské ostrovy, Dánsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Synové Dánska
2017 Thorn
2015 Dcera čarodějky
2010 Všechno bude fajn
2000 Sparekassen (TV film)

TV seriály

2019 Dvojče (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Kriger (TV seriál)
Rotten (E05)
Afhøringen (E04)
Begravelsen (E01)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Oko za oko 2/2 (E08)
Vláda (TV seriál)
89 000 dětí (S02E01)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 11, 1958 (S02E01)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky