foto

Annina Enckell

  • nar. 19.9.1957 (63 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Mumínci na riviéře
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
Iris
1998 Hämähäkkihuijaus (TV film)
1989 Kotia päin

TV seriály

2016 Lola ylösalaisin (TV seriál)
2008 Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Kustaa IV Aadolfin vangitseminen (E09)
Sota on hävitty (E08)
Vaasa ryöstetään (E05)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky