foto

Max Thieriot

  • nar. 14.10.1988 (28 let)
    Los Altos Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Max Thieriot je americký herec. Narodil sa v Los Altos Hills, v Kalifornii ako syn Bridget Snyderovej a Georgea Camerona Thieriota. Má sestru Frances a brata Aidana.

Študoval na Sonoma Country Day School v roku 2002 a o štyri roky neskôr na El Molino High School. Svoje voľné chvíle trávi športovaním, obľubuje najmä basketbal, wrestling, surfovanie a snowboarding. Jeho obľúbeným hercom je Johnny Depp.

Herecký talent v Maxovi objavil manažér Don Gibble. Prvá celovečerná filmová úloha prišla v roku 2004, keď si po boku Kristen Stewart zahral v snímke CHYŤTE TO DIEVČA. O rok neskôr bol obsadený v komédii CUMLIKÁTOR, ako jeden z členov rodiny, ktorých ochraňoval Vin Diesel. V roku 2008 hral mladšiu verziu Haydena Christensena vo filme JUMPER. V ďalších rokoch sa objavil v thrilleri CHLOE (2009) a horore Wesa Cravena VEZMI SI MOJU DUŠU (2010).

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bod zlomu
2012 Dark Horse (TV film)
Dům na konci ulice
Odpojit
Yellow
2011 Domácí záležitosti
Foreverland
2010 Vem si mou duši
2009 Pokušení
Tak se měj
2008 Jumper
Kit Kittredge: Odvážná novinářka
2007 Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
2006 Astronaut
2005 Ochránce
2004 Chyťte tu holku

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
The Cord (S05E10)
Visiting Hours (S05E09)
The Body (S05E08)
další epizody (8)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Norman (S04E10)
Navždy (S04E09)
Nevěrná (S04E08)
další epizody (10)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
Šílenství (S03E09)
Jáma (S03E08)
další epizody (10)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
další epizody (10)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2014 Bates Motel Inside the Casting Room
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2014 Bates Motel: After Hours (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
Hidden (S05E04)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace