foto

Kristofer Gummerus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rendel
2015 Eliza
2014 Mannerheim kuulee
Mumíci na riviéře
2011 Kam jsme kdysi šli
2010 Place to Stay
The Insignificant Truth (studentský film)
2009 Piráti na vlnách

TV seriály

2017 Syke (TV seriál)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Painekattila (S03E02)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kaksoiselämää (E05)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2013 Tommin supersohva (TV seriál)

Dokumentární

2007 Pietà

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace