foto

Maria Gładkowska

  • nar. 16.9.1957 (61 let)
    Zielona Góra, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klecha
2016 Smoleńsk
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Nad życie
2011 Ludzie Normalni (studentský film)
2010 Huśtawka
Milczenie jest złotem
2009 Miasto z morza
2007 Testosteron
2005 Pár osob, krátkej čas
2004 Král Artuš
2002 Chopin: Touha po lásce
1998 Dějiny filmu v Popielawách
1996 Słodko-gorzki
1995 Awantura o Basie
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
Miasto prywatne
1993 Dwa księżyce
1991 Panny i wdowy
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
W środku Europy (TV film)
1989 Iskolakerülők
Jeniec Europy
Vadon
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Magnat
1986 C.k. dezertéři
1982 Sup
Wyjscie awaryjne

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1989 Bílá navštívenka (TV seriál)
Kanclerz (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog I (E01)
Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace