foto

Maria Gładkowska

  • nar. 16.9.1957 (63 let)
    Zielona Góra, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klecha
2017 Noc plná zázraků 3
2016 Smoleńsk
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Nad życie
2011 Ludzie Normalni (studentský film)
2010 Huśtawka
Milczenie jest złotem
2009 Miasto z morza
2007 Testosteron
2005 Pár osob, krátkej čas
2004 Král Artuš
2002 Chopin: Touha po lásce
1998 Dějiny filmu v Popielawách
1996 Słodko-gorzki
1995 Awantura o Basię
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
Miasto prywatne
1993 Dwa księżyce
1991 Panny i wdowy
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
W środku Europy (TV film)
1989 Iskolakerülők
Jeniec Europy
Vadon
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
Magnat
1986 C.k. dezertéři
1982 Sup
Wyjscie awaryjne

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Przeszłość cię dopadnie... (E13)
Zniknięcie starszej pani (E12)
Dwa razy śmierć (E11)
další epizody (12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ciało (S23E04)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2011 Julia (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
Grzech (E03)
další epizody (4)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2006 Mrok (TV seriál)
Król życia (E07)
U fryzjera (TV seriál)
Bora Bora (E09)
Niania (TV seriál)
Klątwa Czerwonego Kapturka (S02E15)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1989 Bílá navštívenka (TV seriál)
Kanclerz (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog I (E01)
Pogranicze w ogniu (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky