foto

Paweł Burczyk

  • nar. 17.1.1969 (50 let)
    Elbląg, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saga o trzech prawiczkach
2015 Excentrici
2014 Dżej Dżej
2013 Ida
Jízdenka na Měsíc
2011 Ztracený čas
2010 Milczenie jest złotem
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
2009 Zamiana
2008 Skorumpowani
2007 Świadek koronny
2005 Der Grenzer und das Mädchen (TV film)
Spadek
2003 Birkenau
Zróbmy sobie wnuka
2002 Pianista
Segment '76
2001 Tam i z powrotem
2000 Nie ma zmiłuj
Tajemné výstřely
Świąteczna przygoda
1999 Fuks
Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
O dwóch takich, co nic nie ukradli
Operacja "Koza"
1998 Taekwondo
Złoto dezerterów
1997 Brat naszego Boga
Darmozjad polski
Musisz życ
Prostytutki
Sára
Łóżko Wierszynina
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
Niepisane prawa z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Pokuszenie
Wezwanie
Šamanka
1995 Cwał
Daleko od siebie
Plukovník Kwiatkowski
1994 Szczur
1993 Samowolka

TV seriály

2014 Baron24 (TV seriál)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Wolny wybór (S06E11)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
2000 Duża przerwa (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Szczęśliwy dzień (E40)
Koks (E38)
další epizody (32)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)
Nowy komendant (E01)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace