foto

Grażyna Zielińska

  • nar. 23.12.1952 (66 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2018 Finding Josef
2013 V úkrytu
2010 Milion dolarów
2008 Within the Whirlwind
Čtyři noci s Annou
2007 Ranczo Wilkowyje
2006 Dublerzy
2005 Lawstorant
2004 Už nikdy!
2003 Pornografie
Počasí na zítra
Show
2002 Pomsta
2001 Pieniądze to nie wszystko
1986 Wcześnie urodzony (TV film)

TV seriály

2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Klacz trojańska (S03E04)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
2013 Spies of Warsaw (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zrabowane szczęście (S04E08)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Wojna i miłość (S02E06)
2006 Ranczo (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Magiczne drzewo (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Rozstania i powroty (E01)
Miasteczko (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace