foto

Moïse Santamaria

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Carnivores
2014 Mrtvý v Seině (TV film)
2013 La Braconne
2012 Nesplacený dluh (TV film)
À l'aveugle
2011 Chez Gino
La Planque

TV seriály

2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Nathalie (S02E03)
Emilie (S02E02)
Tom (S02E01)
2018 Un si grand soleil (TV seriál)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Ryan (S01E08)
Sofia (S01E07)
Stéphane (S01E05)
2016 Instinct (TV seriál)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Děti říkají pravdu (S02E01)
Příliš brzy (TV seriál)
Quand maman dérape (S04E03)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Toile de maître (S07E06)
2008 Policajti (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace