foto

Peter Kordáč

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Chuť leta (TV film)
2001 Pod hladinou (TV film)
1999 Šest statečných
1995 Iba taká hra (TV film)
1994 Veľká Kata a jej brat (TV film)
1993 Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
Muzikál
Zlý žart (TV film)
1991 Meteor (TV film)
1990 Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Húkanie sovy (TV film)
Zázračná rosa (TV film)

Dokumentární

2015 Čekárna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace