foto

Jaroslav Kučera

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Proces (divadelní záznam)
2008 Anglické jahody
Hlídač č. 47
2006 Indián a sestřička
2003 Městečko
2002 Děvčátko
2001 Babí léto

TV seriály

2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je moudrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (16)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
Boleslav Polívka (E03)
Jana Hlaváčová (E02)
Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
Archiv Felixe Burgeta (E06)
2011 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Vilma Cibulková (E01)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
Smrt lobbisty Mansdorfa (E04)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
další epizody (5)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ červeného hada (S01E04)
Případ zlaté smrti (S01E03)
Případ vysmátého muže (S01E02)
další epizody (4)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Řecko není všecko (S07E12)
Ruty šuty Arizona (S07E11)
Parohy na kole (S07E10)
další epizody (12)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Cizí kluk (S06E09)
Novoroční projev (S06E08)
Komparsista (S06E07)
další epizody (9)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Tichá noc (E13)
Adventní nadílka (E12)
Velké naděje (E11)
další epizody (13)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
Upratovačka (S05E11)
Dvě plus jeden (S05E10)
další epizody (12)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Louky naproti (E17)
Vyrovnané účty (E16)
Návštěva (E15)
další epizody (17)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Pozdní sběr (S04E12)
Indiánské víno (S04E11)
Poslední decinka (S04E10)
další epizody (12)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Prst a prstýnek (S03E06)
Mistr (S03E05)
Vražedné překvapení (S03E04)
další epizody (6)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
Reparát (S02E06)
další epizody (5)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
Loupežníci (S02E04)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
další epizody (14)
2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)
Josef a Ly (TV seriál)
Banh chung (E07)
Vánoce (E06)
Mikuláš (E05)
další epizody (7)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Slib (E13)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace