foto

Thomas Berger

  • nar. 31.12.1959 (60 let)
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Allmen 4 (TV film)
2019 Allmen und das Geheimnis der Dahlien (TV film)
Das Mädchen am Strand (TV film)
Der Anfang von etwas (TV film)
Die verschwundene Familie (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
2016 Neben der Spur - Todeswunsch (TV film)
Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
Solo für Weiss – Die Wahrheit hat viele Gesichter (TV film)
2015 Der Verlust (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
Die Flut ist pünktlich (TV film)
2013 Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Zeugin der Toten (TV film)
2011 Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2010 Bella začíná znovu (TV film)
2009 Hand in Hand (TV film)
2008 Zúčtování (TV film)
2004 Mein Weg zu dir heißt Liebe (TV film)
2003 Weihnachtsmann über Bord! (TV film)
1999 Schůzka s ďáblem (TV film)
1998 Busenfreunde 2 - Alles wird gut! (TV film)
1997 Busenfreunde (TV film)

TV seriály

2014 Neben der Spur (TV seriál)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
Spurlos (E12)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
German Angst (E06)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
Das Verhör (E04)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Vergangene Sünden (E02)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Das Mädchen am Strand (TV film)
Die verschwundene Familie (TV film)
2016 Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
2015 Der Verlust (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
2013 Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Zeugin der Toten (TV film)
2012 Der Teufel von Mailand (TV film)

TV seriály

2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
Spurlos (E12)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
Wut im Bauch (E08)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
German Angst (E06)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
Das Verhör (E04)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Pouta (TV film)

Host

TV pořady

1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky