foto

Heinrich Breloer

  • nar. 17.2.1942 (78 let)
    Gelsenkirchen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2008 Buddenbrookovi (TV film)
1994 Einmal Macht und zurück - Engholms Fall (TV film)
1991 Kollege Otto (TV film)
1989 Staatskanzlei, Die (TV film)
1982 Beil von Wandsbek, Das (TV film)

TV seriály

2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2001 Unterwegs zur Familie Mann (TV seriál)
1980 Mein Tagebuch (TV seriál)

Dokumentární

2005 Speer a Hitler (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)
1997 Todesspiel (TV film)
1995 Georg Stefan Troller und sein Pariser Journal (TV film)
1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)
1989 Jährliche Ermahnung (TV film)
1987 Geschlossene Gesellschaft, Eine (TV film)
Greene's Germany - Geschichten aus einem anderen Land (TV film)
1986 Das verlorene Gesicht. Eine Reise mit Erich Kästner (TV film)
1984 Kampfname: Willy Brandt (TV film)
1978 Bi und Bidi in Augsburg (TV film)
1976 Mein Leben war auch kein Spaß (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
1994 Einmal Macht und zurück - Engholms Fall (TV film)
1991 Kollege Otto (TV film)
1989 Staatskanzlei, Die (TV film)
1982 Beil von Wandsbek, Das (TV film)

TV seriály

2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2001 Unterwegs zur Familie Mann (TV seriál)

Dokumentární

2018 Brecht und das Berliner Ensemble - Erinnerungen an einen Traum (TV film)
2005 Speer a Hitler (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)
1997 Todesspiel (TV film)
1995 Georg Stefan Troller und sein Pariser Journal (TV film)
1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)
1987 Greene's Germany - Geschichten aus einem anderen Land (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Speer a Hitler (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Unterwegs zur Familie Mann (TV seriál)

Dokumentární

2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)
2001 Mannovi - román století (TV film)
1995 Georg Stefan Troller und sein Pariser Journal (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)