foto

Jaromír Vašek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2009 Klíček
2007 Hypermarket (TV film)
2005 Každý den karneval (TV film)
2003 Kobova garáž (TV film)
Útěky (TV film)
2002 Smradi

TV seriály

2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (4)
2001 Pučálkovic Amina (TV seriál)

Dokumentární

2018 Druhá republika (TV film)
2017 Klenoty naší krajiny (TV seriál)
Lužické hory (S03E06)
Šumava (S03E04)
Český kras (S03E03)
další epizody (4)
2016 Televise, která měla nebýt (TV film)
Rozsudek (TV seriál)
Tajný milenec? (S02E16)
Posedlost (S02E15)
Bunda (S02E14)
další epizody (13)
2015 32 utajovaných stran_zpráva z pekla
2014 Život se smrtí (TV seriál)
2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Tichý komediant (S13E05)
2012 Divočina bez hranic (TV seriál)
Duna - Ipoly Nemzeti Park (E13)
Magurski Park Narodowy (E10)
Aggteleki Nemzeti Park (E09)
Karel Reisz, ten filmový život
2011 Jan Balabán (TV film)
Návraty k divočině (TV seriál)
Nízké Tatry (E13)
Muráňská planina (E07)
Olomoucké baroko (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Rajské zahrady (TV seriál)
2008 Kdyby... (TV film)
Zašlapané projekty (TV seriál)
2007 Jak si nezlomit vaz aneb Zlomvaz 2007 (TV film)
Muž, který přecenil českou duši aneb Útěky Josefa Brykse (TV film)
2006 Jan Kotěra (TV film)
2005 Brundibár - opera za zdmi ghetta (TV film)
1999 Poslední vojáci (TV film)
1994 Hypnotizérova nevěsta (TV film)

TV pořady

2010 Kde bydlely princezny (TV pořad)
2009 Přísně tajné vraždy (TV pořad)
1999 Salón Cimrman (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Filmy

2002 Smradi

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 Grygar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace