foto

Lenka Polesná

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2017 Monstrum (TV film)
2016 Zločin v Polné (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
2004 Milenci a vrazi

TV seriály

2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
May Day (E08)

Dokumentární

2019 Svěrák a Uhlíř - padesát let spolu (TV film)
2018 To byl můj život?? (TV seriál)
Navracení (E04)
Vynesení (E03)
Prohlédání (E02)
další epizody (4)
2014 Neobyčejné životy (TV seriál)
Jiří Schmitzer (S06E03)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Jiřina Bohdalová (S01E03)
2006 Marcela
2002 Druhý život Lidic
1993 Setkání s Oldřichem Daňkem (TV film)

Divadelní záznam

2013 Sheldon a jeho matka paní Levinová (divadelní záznam)
1997 30 let Divadla Járy Cimrmana (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky