foto

Lenka Polesná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
2016 Zločin v Polné (TV film)
2013 Sheldon a jeho matka paní Levinová (divadelní záznam)
2004 Milenci a vrazi

TV seriály

2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
May Day (E08)

Dokumentární

2018 To byl můj život?? (TV seriál)
Navracení (E04)
Vynesení (E03)
Prohlédání (E02)
další epizody (4)
2014 Neobyčejné životy (TV seriál)
Jiří Schmitzer (S06E03)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Jiřina Bohdalová (S01E03)
2006 Marcela
2002 Druhý život Lidic
1993 Setkání s Oldřichem Daňkem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace