foto

Peter Jürgensmeier

  • nar. 2.6.1960 (58 let)
    Hagen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
2000 Napětí (TV film)
1999 Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
1997 Smrt posledního nájemníka (TV film)
1996 Mord im Klinikum (TV film)

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Napětí (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace