foto

Fredrik Wenzel

  • nar. 1.9.1978 (41 let)
    Fässberg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Tichý křik
2009 Man tänker sitt
2006 Farväl Falkenberg
2002 Midsund

Dokumentární

2019 Charismatic Megafauna

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Tichý křik

Dokumentární

2019 Charismatic Megafauna
2017 Vi bara lyder

Režijní filmografie

Filmy

2009 Man tänker sitt
2002 Midsund

Dokumentární

2019 Charismatic Megafauna
2017 Vi bara lyder
2009 Broder Daniel Forever

Herecká filmografie

Filmy

2001 Farligt förflutet