foto

Vítor Norte

  • nar. 29.1.1951 (70 let)
    Borba, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Terra Nova
2018 Carga
2015 O Leão da Estrela
2014 Famel Top Secret
2012 Jorge (TV film)
2011 O Cônsul de Bordéus
2009 El Contrato
2007 Hotel Tívoli
Lobos
2003 A Mulher Polícia
O Fascínio
Sem Ela
2002 Gotejar da Luz, O
2001 Lena
2000 Lourdes (TV film)
Monsanto (TV film)
O Crime ao Pé do Resto do Mundo
Tarde Demais
1999 Jaime
1998 Sapatos Pretos
1995 Ao Sul
Miradouro da Lua, O
1994 Ahoj, Mario!
Uma Vida Normal
1993 Amor e Dedinhos de Pé
1992 Medo
No Dia dos Meus Anos
1991 Os Cornos de Cronos
1990 L'hiver à Lisbonne
Malvadez
1989 Máscara de Aço contra Abismo Azul (TV film)
Pau Preto (TV film)
1988 A Mulher do Próximo
1987 Agosto
1986 Duma Vez por Todas
1982 A Vida É Bela?!
O Chico Fininho
1961 Vamos a contar mentiras

TV seriály

2020 A Generala (TV seriál)
O Clube (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
2011 Remédio Santo (TV seriál)
2008 Equador (TV seriál)
Liberdade 21 (TV seriál)
2007 Ilha dos Amores (TV seriál)
2005 Ninguém Como Tu (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 O Crime... (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)
2000 Jardins Proibidos (TV seriál)
1998 Solteiros (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)
Polícias (TV seriál)
1995 Cluedo (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1993 Sozinhos em Casa (TV seriál)
1990 Os Melhores Anos (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Alentejo Sem Lei (TV seriál)
1982 Vila Faia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky