foto

Tony Tilse

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Slečna Fisherová a záhada Hrobky slz
2011 Panika na Rock Island (TV film)
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2008 Scorched (TV film)
2007 Vražda ve vnitrozemí (TV film)
2006 Small Claims: The Reunion (TV film)
2004 Rozjezd (TV film)
2003 Temptation (TV film)
The Postcard Bandit (TV film)

TV seriály

2018 Grisse (TV seriál)
Harrow (TV seriál)
Pia Mater (S01E07)
Aurum Potestas Est (S01E06)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Rome (S01E05)
Opalville (S01E04)
Salt Lake (S01E03)
další epizody (5)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
Pitevna (S02E02)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Kniha vázaná v kůži (S01E09)
Ash proti Ashovi (S01E08)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Strike Force Tuno (S05E08)
Bang, Bang, Kill, Kill (S05E07)
Cut Snake and Crazy F... (S05E02)
další epizody (4)
2011 Crownies (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Worst Woman in Sydney (S04E01)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Alpha and Omega (S03E13)
The Good Lieutenant (S03E12)
Beauty and the Beast (S03E11)
další epizody (8)
2009 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
Diamonds (S02E08)
další epizody (6)
2008 Na východ od všeho (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (5)
2007 City Homicide (TV seriál)
Lockie Leonard (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 Farscape (TV seriál)
John Quixote (S04E07)
2001 Love Is a Four-Letter Word (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Fractures (S03E18)
Scratch 'n Sniff (S03E13)
Green Eyed Monster (S03E08)
další epizody (6)
2000 Farscape (TV seriál)
The Ugly Truth (S02E17)
Beware of Dog (S02E14)
Look at the Princess: Part 3: The Maltese Crichton (S02E13)
další epizody (8)
1999 Farscape (TV seriál)
A Bug's Life (S01E18)
Durka Returns (S01E15)
Till the Blood Runs Clear (S01E11)
další epizody (4)
1998 Žena v úzkých (TV seriál)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1995 Correlli (TV seriál)
1992 Bananas in Pyjamas (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Poslední runda (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky