foto

Rafael Azcona

  • nar. 24.10.1926
    Logroño, La Rioja, Španělsko
  • zem. 24.3.2008 (81 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Poslední Pulcinella
2004 Franky Banderas
2002 Marcha verde, La
2001 Paraíso ya no es lo que era, El
Son de mar
2000 Adiós con el corazón
1999 Dotek motýla
1998 Dívka tvých snů
1997 En brazos de la mujer madura
Siempre hay un camino a la derecha
1996 Gran Slalom
La Celestina
Tranvía a la Malvarrosa
1995 Rey del río, El
1993 Tirano Banderas
1992 Belle epoque
Chechu y familia
1990 Ach, Carmelo!
1989 Krev a písek
Palomin útěk
1988 Pasodoble
Španělský vojáček
1987 Bosque animado, El
El pecador impecable
Maurové a křesťané
1986 El año de las luces
Hay que deshacer la casa
1985 Kravička
1982 Bésame, tonta
Nacional III
1981 127 millones libres de impuestos
Patrimonio nacional
1979 La familia, bien, gracias
Miel, La
1978 Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
Národní puška
1977 Mi hija Hildegart
1976 Anacoreta, El
Poslední žena
1975 Pim, pam, pum... ¡fuego!
Síla chtivosti
1974 Fischia il sesso
Nedotýkej se bílé ženy
Permettete, signora, che ami vostra figlia
Přirozená velikost
Revolución matrimonial, La
Sestřenice Angelika
1973 Anna a vlci
Tarot
1972 Cera virgen, La
To zvládnem, amigo
1971 Ojo del huracán, El
Omicidio perfetto a termine di legge, Un
1970 Ať žijí novomanželé
Monumento, El
Secretas intenciones, Las
Zahrada rozkoší
1969 Doupě
1968 Estate, L'
1967 Fischio al naso, Il
Peppermint frappé
Tuset Street
1965 Americká manželka
Svatební pochod
Uomo dei cinque palloni, L'
1964 Rincón para querernos, Un
Žena opice
1963 Kat
Včelí královna
1962 Ve službách mafie
Čtyři pravdy
1961 Sulejčin poklad
Svátek dobročinnosti
1960 Vozík
1959 Byteček
Se vende un tranvía
1955 El seductor

TV seriály

2008 Martes de carnaval (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1960 Vozík
1959 Byteček

Dokumentární

2012 La memoria rebelde

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

1969 Vzbouřenci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace