foto

Gustavo Trestini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 VIPs
2006 Cheiro do Ralo, O
2003 Vzpoura ve věznici Carandiru

TV seriály

2013 Dámský podnik (TV seriál)
Umístění (S01E08)
Vize (S01E01)
2009 Ještě jedna šance (TV seriál)
Maysa - Quando Fala o Coração (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace