foto

Maroš Šlapeta

  • nar. 3.6.1972 (46 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Koza
2014 Děti
Slovensko 2.0
2013 Ďakujem, dobře
2012 Až do města Aš
2011 Viditelný svět
2009 Děkuji, dobře (studentský film)
2008 Sněženky a machři po 25 letech
2007 Návrat čápů
2002 Quartétto (TV film)

TV seriály

2018 Sestričky (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2018 Válek
2015 Exkurze aneb Historie současnosti
Hrana Rockument
2010 Identita Petržalky
2009 Hranice
Ilja
2008 Juraj Kubánka (TV film)
Ladislav Chudík (TV film)
2005 My zděs

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Válek
2015 Hrana Rockument

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Dežo Ursiny 70 (koncert)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Dežo Ursiny 70 (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace