foto

Igor Pokorný

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Pražské orgie
Tajemství dračí pečeti
2018 The Death and Life of John F. Donovan
V lásce a válce
2016 Spojené království
2014 Úžeh
2013 Sev Beni
Velmi neklidné léto
2012 Yuma
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Chateaubriand (TV film)
Prokletá vesnice (TV film)
Psych 9
TACHO
Unaveni sluncem 2: Odpor
2008 Babylon A.D.
Bathory
2006 Experti
Zběsilý útěk
2005 Doblba!
2003 Seance Fiction (studentský film)
2001 Zpověď (studentský film)
1998 Allegretto

TV seriály

2020 Shadowplay (TV seriál)
2019 Carnival Row (TV seriál)
2018 Britannia (TV seriál)
2016 Spark (TV seriál)
2014 Legenda (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)

Dokumentární

2001 GOU! nebo-li Pojď! (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky