foto

Petr Kapeller

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 8 hlav šílenství
2016 Já, Olga Hepnarová
2009 Hodinu nevíš...
2007 Crash Road
Kvaska
2003 Kontakt (studentský film)
51 kHz (studentský film)

TV seriály

2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
Marta a Věra (TV seriál)
Knír (S02E08)
Tetování (S02E07)
Diktátor (S02E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2016 Trabantem do posledního dechu
Trabantem z Austrálie do Asie (TV seriál)
Trabantem z Austrálie do Asie - Bitva s byrokraty (E02) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Mezi krokodýly (E07) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Na horký sever (E06) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Na hranu pustiny (E04) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Na jiné planetě (E08) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Nejdelší zkratka (E05) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - O pár koleček víc (E01) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Spanilá jízda (E12) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - V pasti (E11) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Vzteklá bohyně (E09) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Z dílny do nemocnice (E10) (epizoda)
Trabantem z Austrálie do Asie - Zlatokopeckou stezkou (E03) (epizoda)
2014 Moje romské děti (TV film)
Stále spolu
Trabantem až na konec světa
2013 Otázky pana Lásky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace