foto

Robert Dufek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 3Bobule
2017 Miluji tě modře
2012 Konfident
2008 Nestyda
2007 Muzika
Pusinky
2003 Bespojení (studentský film)

TV seriály

2012 Policajti z centra (TV seriál)
Než řekneš švec (E01)
2009 První krok (TV seriál)
Týden lásky (E07)
Napomádovaní frajeři (E06)
Dotáhneme to do konce (E05)
další epizody (6)

Dokumentární

2015 Dobré úmysly
2014 Pirátské sítě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky