foto

Armelle

  • nar. 23.7.1969 (49 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le Petit Spirou
2014 La voyante (TV film)
Le Grimoire d'Arkandias
Un Village presque parfait
2012 Les Kaïra
Les Voies impénétrables (TV film)
2011 Gérald K. Gérald (TV film)
La Nouvelle Blanche-Neige (TV film)
Loď lásky
2010 Fatal
Odsun
2009 Le Séminaire Caméra Café
Můj život v Neuilly
2008 Domácnost naruby
Děti z Timpelbachu
Fool Moon
2007 Un amour de fantôme (TV film)
2006 Aristokraté
Jean de La Fontaine
Mes parents chéris (TV film)
2005 Bien dégagé derrière les oreilles (TV film)
Espace détente
Famille Zappon, La (TV film)
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
2004 San Antonio
Superstar
2003 Before...
Le paravent
Livraison à domicile
Toutes les filles sont folles
2002 Mort est rousse, La (TV film)
Sexes très opposés
2001 Amélie z Montmartru
Ma vie en l'air (TV film)
Naprosto úžasný
Středa, ten šílený den!
2000 Americká stopa
Jet Set
Sens des affaires, Le
1999 Dilettante, La
L'âme-soeur
Le monde à l'envers (TV film)
1998 Bimboland
Návštěvníci 2: V chodbách času
1997 Dědictví z Las Vegas
1996 Nádherná Zelená
Un amour impossible (TV film)
1995 Strážní andělé
1994 Grand brun aux yeux doux

TV seriály

2013 Y'a pas d'âge (TV seriál)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
2004 Tři otcové v domě (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1999 Un gars, une fille (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Myster Mocky présente (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Le paravent

TV seriály

2001 Caméra café (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace