foto

Robert Slezák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
Metanol (TV film)
2017 Špína
2014 Na druhý pohled (TV film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2012 Třetí poločas
2008 Anglické jahody
2006 Všechno nejlepší!
2004 Pánská jízda
2002 Brak

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Sever (TV seriál)
Jenom vítr (E06)
Justice (E05)
Otevřená válka (E04)
další epizody (6)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Mám prima bráchu (S01E25)
Televize nebo vězení (S01E19)
Světlu vstříc (TV seriál)
Poslední přání (E12)
Růženka (E11)
Babička (E10)
další epizody (12)
Chrocht! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Veruna a vnoučata (S05E39)
Prozření (S05E26)
Kriminálník (S05E18)
2017 Chrocht! (TV seriál)
Lovu zdar! (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Čas odchodů (S04E26)
Minulost se vrací (S03E45)
Mejdan pro Aleše (S03E44)
další epizody (4)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Konec hry (S02E13)
Pirát (S02E12)
Postavení mimo hru (S02E11)
další epizody (13)
2016 Jetelín (TV seriál)
Malej Karlík (E12)
Bez šťávy (E11)
Záhada zmizelé kašny (E10)
další epizody (12)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Rozchod (S02E25)
Nečekaná přiznání (S02E20)
Exit, Exil, Exodus (S02E09)
další epizody (12)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
Světlo v temnotách (E24)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
další epizody (13)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
PanMáma (TV seriál)
Mámina pečínka (E09)
Kateřina Beranová! (E08)
Máma švindluje (E07)
další epizody (6)
2009 Připoutejte se, prosím, kapitalismus přichází (TV seriál)
Transmorface (E03)
Stejná, stejná písnička (E01)
Comeback (TV seriál)
CzechSteh (S01E18)
2008 Comeback (TV seriál)
Taneční (S01E15)
Sliby chyby (S01E13)
Zlatá rybka (S01E12)
Krysáci (TV seriál)
Úklid (S01E12)
Kocour Bruno (S01E11)
Maják (S01E10)
další epizody (8)
2005 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Konečně doma (S04E10)
Odvážní skokani (S04E09)
V rytmu valčíku (S04E08)
další epizody (10)
2004 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Sametová hvězdička (S03E14)
Klokan Felix (S03E13)
Létající koberec (S03E12)
další epizody (28)
2003 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Las Vegas (S01E14)
New York (S01E13)
Rozloučení s Afrikou (S01E12)
další epizody (14)

Dokumentární

2019 Soud nad českou cestou (TV film)
2015 Filmový dobrodruh Karel Zeman
2014 Tobě
2006 Půl čtvrté
2001 Nehasit! Hořím! (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Chrocht! (TV seriál)
Pomáhat & Chránit (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky