foto

Eric Morris

  • nar. 14.6.1982 (38 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Trust, Greed, Bullets & Bourbon

TV seriály

2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přijatelná ztráta (S04E06)
2016 Quantico (TV seriál)
Drive (S01E20)
2014 Forever (TV seriál)
Fountain of Youth (E03)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
Women with Guns (S02E16)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
A Night on the Town (S02E05)
Mercy (S02E01)
2010 Submissions Only (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky