foto

David Šachl

  • nar. Praha

Biografie

Narodil se v Praze. Po studiu COP elektrotechnické pokračoval ve studiu fotografie na Pražské vyšší odborné škole fotografické, následně byl přijat na katedru kamery na FAMU. Fotografoval pro reklamní agentury a časopis QUO, asistoval na filmech „Čert ví proč", „Bolero", „Black Sheep", "XXX", „Alien vs. Predator". Jako kameraman je podepsán pod mnoha dokumenty, videoklipy i hranými filmy. Byl jedním z prvních kameramanů v Čechách se specializací na natáčení pomocí dálkově ovládaných vrtulníků a hexacopterů.

Ideafilm.cz

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 V jiném stavu
2006 Otevřený prostor (studentský film)
2003 Kontakt (studentský film)

TV seriály

2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (S01E07)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Derby (E14)
další epizody (4)
2007 Horákovi (TV seriál)
Jaro útočí (S02E05)
Zachránění (S02E04)
Sexuální výchova (S02E03)

Dokumentární

2018 Pasažéři
2015 Back Beat (TV seriál)
Smokie (E12)
Osibisa a Mother's Finest (E10)
Nazareth (E09)
další epizody (6)
2005 Pěstitelé svátosti (studentský film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
Nukleární obrazy (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace