foto

Anna Ryndová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Dům
2009 Pouta
2005 Copak není moucha mojí sestrou?
2004 Pelargónie
2003 Kontakt (studentský film)
2000 Havran
1999 Sladkosti (studentský film)
1998 Múza

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
Mrtvý lidi (E03)
2006 Letiště (TV seriál)

Dokumentární

2017 Provedu! Přijímač (TV seriál)
2016 Slepý Gulliver
Trabantem z Austrálie do Asie (TV seriál)
Trabantem z Austrálie do Asie - Bitva s byrokraty (E02) (epizoda)
2015 Tudy cesta vede (TV film)
2010 Děti 50. let (TV seriál)
Medvědí ostrovy
2009 České milování (TV seriál)
Druhý život dřeva
Krajinou ticha (TV film)
Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde! (TV film)
2008 Angola - sen a skutečnost
Gyumri
Tak to vidím já (TV seriál)
2006 Český fenomén: Taneční (TV film)
Prokletí
Půl čtvrté

TV pořady

1998 Jak se žije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace