foto

Pavel Berčík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Usnula jsem (studentský film)

Dokumentární

2017 Červená
2014 Magický hlas rebelky
Česká pivní válka
2012 Věra 68
2011 Mrtvá trať
2005 Lucie už je v posteli
Pěstitelé svátosti (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace