foto

Ondřej Zima

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Poslední aristokratka
TvMiniUni: Zloděj otázek
2017 Kvarteto
2016 Učitelka
2015 Kobry a užovky
2014 Díra u Hanušovic
2012 DonT Stop
2008 František je děvkař
2005 Nejlepší je pěnivá (studentský film)
Psi-CHO (studentský film)

TV seriály

2019 Všechno je jinak (TV seriál)
Easy Horror Job (E06)
Acetát (E05)
Prasárna (E04)
další epizody (6)
Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Zkáza (E06)
Smrad (E05)
Šmejdi (E04)
další epizody (6)
Terapie (TV seriál)
Epizoda 36 (S03E36)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 34 (S03E34)
další epizody (36)
2018 Vesničan (TV seriál)
Pátek třináctého (E09)
Trefa (E08)
Studna (E07)
další epizody (9)
2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (6)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2017 Universum Brdečka
2015 Filmová lázeň
2008 Ghetto jménem Baluty
2007 Krásná Praha olympijská

Host

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
2016 Český lev 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace