foto

Ondřej Zima

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Kvarteto
2016 Učitelka
2015 Kobry a užovky
2014 Díra u Hanušovic
2012 DonT Stop
2008 František je děvkař
2005 Nejlepší je pěnivá (studentský film)
Psi-Cho (studentský film)

TV seriály

2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2015 Filmová lázeň
2008 Ghetto jménem Baluty
2007 Krásná Praha olympijská

Herecká filmografie

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace