foto

Glen Murphy

  • nar. 1957
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lords of London
2012 Hooligan Wars
2003 Zkáza rodu Hickmanů
1995 Clockwork Mice
1994 Audience with Bob Monkhouse, An (TV film)
1989 Tank Malling
1987 Empire State
Poslední císař
Volání svobody
1986 Tai-Pan
1983 Those Glory Glory Days (TV film)
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
Viktor, Viktorie
1979 Quadrophenia

TV seriály

2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletý box (S13E06)
1997 Dream Team (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Lenny Henry Show, The (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Robin Hood (TV seriál)
Waylandovy meče (S02E05)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Luna (TV seriál)
Tucker's Luck (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
We'll Meet Again (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Lords of London
1989 Tank Malling

Host

TV pořady

1992 The Big Breakfast (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky