foto

Martin Večeřa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Dvojníci
2013 Kovář z Podlesí
2012 7 dní hříchů
2010 Cizí příběh (TV film)
Největší z Čechů
2009 Muži v říji
Nedodržený slib
2006 Pravidla lži
2004 Pelargónie
1998 Sedmnáct hodin dvacet pět minut Sedmnáct hodin dvacet pět minut (studentský film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Zahrádka pod hvězdami (TV seriál)
Zahrádka pod hvězdami (E07)
O nenasytném kanci (E06)
O ztracené krávě (E05)
další epizody (7)
2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Poslední hurá (1989) (E08)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
další epizody (4)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
další epizody (4)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
O lyrickém zloději (E09)
2009 Žížaláci (TV seriál)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
Ženy do větru (S02E03)
Pelech (S02E02)
další epizody (4)
2005 Eden (TV seriál)
Nové auto (E04)
Kdyby všichni chlapi světa (E03)
Taxikář (E02)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
Na kolech (S01E03)
Na vodě (S01E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2014 Cestohrátky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace