foto

Evženie Brabcová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Perla
2018 Mars
2014 Gottland
2010 Přežít svůj život

TV seriály

2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Vítej zpátky, Ivánku! (S01E13)

Dokumentární

2018 Vandráci (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Provedu! Přijímač (TV seriál)
Komplexák (E06)
Zvon (E04)
Překážková dráha (E02)
2016 Bratříček Karel
Co dokáže lež (TV film)
FC Roma
O čo ide Idě (TV film)
Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Anna Fusek versus Black Intention Maki Ishiiho (S02E05)
2015 Jenica a Perla
Zatajené dopisy
2014 Film o filmu Díra u Hanušovic (TV film)
Plán
2013 Hledá se prezident
Návrat Agnieszky H.
2012 Gen D (TV film)
Kytlice, Zimmer Frei (studentský film)
2011 Po dlouhé noci den
Tři dary
Ústav (TV film)
2009 Roma Boys - Příběh lásky (studentský film)
České milování (TV seriál)
2008 Dámy v bílém (TV film)
2006 Nikdy nebylo líp

TV pořady

2016 Dokolakolem (TV pořad)
2010 Intolerance (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Pan Mireček (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Divočina

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Heidegger in Auschwitz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky