foto

Filip Malásek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Wildlife Crossing!
2011 Tele-vision
2009 Oko ve zdi
2008 ZubAř (studentský film)
2006 Kde lampy bloudí
2004 Nadměrné maličkosti: Hypnóza (TV film)
2003 Fricasse
2002 Biker
Sen
2000 Dopisy v krajkách (TV film)
Dům
1994 Pokoj u trati (studentský film)

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)

Dokumentární

2001 Béčka (studentský film)

Hudební videoklipy

2012 Lenka Dusilová & Baromantika - Baromantická (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)
2000 Dům

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rohy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace