foto

Filip Malásek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Scalamare
2015 Wildlife Crossing!
2011 Tele-vision
2009 Oko ve zdi
2008 ZubAř (studentský film)
2006 Kde lampy bloudí
2003 Fricasse
Mulit
2002 Biker
Sen
2000 Dopisy v krajkách (TV film)
Dům
1994 Pokoj u trati (studentský film)

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (6)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Hypnóza (S02E02)

Dokumentární

2001 Béčka (studentský film)

Hudební videoklipy

2012 Lenka Dusilová & Baromantika - Baromantická (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Dům

TV seriály

2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rohy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace