foto

Hedvika Hansalová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Neptun
2017 Kino Effenberger
2014 V tichu
2013 Můj pes Killer
2009 Lištičky
2006 Radio Kebrle (studentský film)

Dokumentární

2017 Člověk, to je věda (TV seriál)
Čí je moje dítě (E04)
Pod vlivem hormonální antikoncepce (E01)
Český žurnál (TV seriál)
Děti státu (E23)
2016 Arzenál (TV seriál)
50 % (E07)
Příchozí z temnot (E03)
2015 Na Sever
2014 Danielův svět
Diviška (TV film)
Resort (studentský film)
2013 Čí je moje dítě?
2008 Ivetka a hora
2007 Dějiny Jaroslava Šabaty (TV film)
Papírový atentát (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace