foto

Hedvika Hansalová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Kino Effenberger
2014 V tichu
2013 Můj pes Killer
2009 Lištičky
2006 Radio Kebrle (studentský film)

Dokumentární

2017 Český žurnál (TV seriál)
Děti státu (E23)
2016 Arzenál (TV seriál)
50 % (E07)
Příchozí z temnot (E03)
2015 Na Sever
2014 Danielův svět
Diviška (TV film)
Resort (studentský film)
2013 Čí je moje dítě?
2008 Ivetka a hora
2007 Dějiny Jaroslava Šabaty (TV film)
Papírový atentát (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace