foto

Hedvika Hansalová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Neptun
2017 Kino Effenberger
2014 Odkud spadla letuška?
V tichu
2013 Můj pes Killer
2009 Lištičky
2006 Radio Kebrle (studentský film)

Dokumentární

2019 Z lásky nenávist 3 - Domácí násilí na seniorech (TV film)
2018 Pět statečných (TV seriál)
Svoboda (E05)
Čtyři v tom (TV seriál)
Nadějné vyhlídky (S04E06)
Tadeáš (S04E04)
2017 Člověk, to je věda (TV seriál)
Čí je moje dítě (E04)
Pod vlivem hormonální antikoncepce (E01)
Český žurnál (TV seriál)
Děti státu (S05E01)
2016 Arzenál (TV seriál)
50 % (E07)
Příchozí z temnot (E03)
2015 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Martin Kasík versus Toccata Klementa Slavického (S01E04)
Na Sever
Resort (studentský film)
2014 Danielův svět
Diviška (TV film)
2013 Čí je moje dítě?
2008 Ivetka a hora
2007 Dějiny Jaroslava Šabaty (TV film)
Papírový atentát (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky