foto

Tina Bordihn

  • nar. 29.6.1973 (46 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
2010 Die Landärztin - Um Leben und Tod (TV film)
Poslední patriarcha (TV film)
2007 Místo činu - Sen z Au (TV film)
2006 Tatort - Bienzle und der Tod im Weinberg (TV film)
2005 Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2004 Louskáček a Myší král
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
Mama macht's möglich (TV film)
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2001 Nezlomný
1999 Gnadenlos 2 - Ausgeliefert und mißbraucht (TV film)
Osudný internet (TV film)
1997 Comedian Harmonists

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Henriettes Erbe (S10E24)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky