foto

Tom Dewispelaere

  • nar. 10.10.1976 (44 let)
    Lier, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nr. 10
2019 Nokturno
2015 Schneider vs. Bax
2013 Borgman
2011 Groenten uit Balen
2010 Frits en Freddy
2008 Levý břeh

TV seriály

2020 Over Water (TV seriál)
Afscheid (S02E10)
Benedicte (S02E09)
Goede raad (S02E08)
další epizody (10)
2018 Over Water (TV seriál)
Het finalespel (S01E10)
De buit is bijna binnen (S01E09)
Sporenonderzoek (S01E08)
další epizody (10)
2016 Callboys (TV seriál)
Voorzichtig op de baan! (S01E07)
Een kleine beslissing kan soms grote gevolgen hebben (S01E06)
I've Got the Callboys in My House (S01E05)
další epizody (5)
2014 Cordon (TV seriál)
2010 Anneliezen (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2006 De parelvissers (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky