foto

Richard Reitinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Dítě džungle
2010 Tajemství velryb (TV film)
2005 Není nebe nad Afrikou (TV film)
Tatort - Am Abgrund (TV film)
2004 Feuer in der Nacht (TV film)
Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
2003 SuperTex
1998 Město andělů - původní scénář
1993 Tak daleko, tak blízko!
1990 Amazon
1989 Cha Cha Cha
1988 Yötyö (TV film)
1987 Helsinki Napoli All Night Long
Nebe nad Berlínem

TV seriály

2005 Bella Block (TV seriál)
... denn sie wissen nicht, was sie tun (E18)
2003 Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Tod am Meer (E01)
Bella Block (TV seriál)
Abschied im Licht (E07)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky