foto

Richard Reitinger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Dítě džungle
2010 Tajemství velryb (TV film)
2005 Bella Block - ...denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Není nebe nad Afrikou (TV film)
Tatort - Am Abgrund (TV film)
2004 Feuer in der Nacht (TV film)
Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
2003 Bella Block - Tödliche Nähe (TV film)
SuperTex
2002 Einsatz in Hamburg - Stunde der Wahrheit (TV film)
2000 Bella Block - Abschied im Licht (TV film)
Einsatz in Hamburg - Ende der Angst (TV film)
Einsatz in Hamburg - Tod am Meer (TV film)
1998 Město andělů - původní scénář
1993 Tak daleko, tak blízko!
1990 Amazon
1989 Cha Cha Cha
1988 Yötyö (TV film)
1987 Helsinki Napoli All Night Long
Nebe nad Berlínem

TV seriály

2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace