foto

Petr Pauer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Pravý rytíř (TV film)
2009 Malé lži (studentský film)
2008 Zaříkávačky (studentský film)
2007 Runway (studentský film)

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Host u tabule (S02E05)
další epizody (7)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Trapasy (TV seriál)
Provokatér (S05E12)
Nápadník (S05E11)
Krtek (S05E10)
další epizody (12)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Dámská jízda (S03E12)
Budeš mi moc chybět (S03E09)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Adam zpíval Radce (S01E01)
2008 Comeback (TV seriál)
Lexa a porno (S01E10)
Modelka (S01E09)
Gott Ex Machina (S01E02)
další epizody (4)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Operace (E06)
Medicam (E05)
Hodina mezi psem a vlkem (E04)
další epizody (6)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2013 Tajemství rodu (TV seriál)
2011 Africa obscura (TV film)
2003 Habermannův mlýn (TV film)
1998 Cesta do Indie (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace